Atmosfär med personlig omtanke
Referenser

”Joakims gedigna ”hantverkskunnnande”, med personligt bemötande och engagemang från honom och Monica står i en klass för sig. Ulf har varit patient hos Joakim sedan drygt 25 år tillbaka och Elsy sedan 2010. Vi har en mycket bra tandläkare som vi varmt kan rekommendera.”

Ulf och Elsy Lagerlöf, Täbybor och numera pensionärer.

 

”Jag har gått hos Joakim i tjugo år vid det här laget. Det jag uppskattar väldigt mycket är det personliga bemötandet. Joakim och Monica vet vem jag är och behandlar mig som en person och inte som ett kundnummer. Det känns väldigt tryggt att de finns nära till hands och de är aldrig omöjliga om jag behöver hjälp.”

Joakim Gustavsson, möbelhandlare

 

”Det är inte alla som ser fram mot sitt tandläkarbesök. Att komma till Joakim och Monica känns däremot riktigt bra. Det blir en regelbunden koll på tänderna och resten av ens person blir också väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera Joakim som en duktig tandläkare”

Dan Setterwall, kommunikationskonsult

 

”Det känns väldigt skönt att ha en tandläkare som det går att resonera med. Joakim är uppriktig och ärlig och tillsammans går det lätt att komma fram till hur man ska gå vidare med en viss behandling. Att flera av mina släktingar och vänner också är patienter hos Joakim och Monica säger väl en hel del. Min fru gick till och med hos Dr. Aste senior och jag själv har nu gått hos hans son i över 15 år.”

Carl-Åke Palm, yrkesmilitär

 

”Vi kan varmt rekommendera Joakim och Monica! Det är en ren njutning att komma till deras fina mottagning på Kungsholmen. De är alltid lika vänliga och ärliga. Joakim förklarar vad som behöver göras och varför samt diskuterar vilka alternativ som står till buds.”

Tommie och Britt Mari

 

”BÄSTA TANDVÅRDEN! En i alla avseenden professionell tandvård får man hos Joakim och Monica Aste i deras trivsamma mottagning. Skicklighet och kontinuerligt uppdaterad teknik tillsammans med personligt bemötande ger trygghet och välbefinnande i ett sammanhang, som är viktigt och känsligt för oss patienter. Varje behandling, enklare såväl som komplicerad, genomförs med energi och gott humör. Man går därifrån med ett leende på läpparna!”

Glad och tacksam mångårig patient

 

”Ja, jag tycker att att ni gör ett bra jobb. Jag är så Tacksam för all hjälp som jag har fått med att rätta till mina fula tänder. Ingen tandläkare har tidigare velat lyssna på mina bekymmer. Tack också för de fina korten med kallelse som kommer varje år.”Framförallt Tack för vänligt bemötande.

Ellinor Johansson

 

”Hos Monica och Joakim får jag och min familj alltid ett proffsigt omhändertagande. Joakim är bra på att förklara vad han gör innan och under tiden. Likaså får vi alltid med oss lite ny kunskap om tänder och mun när vi varit här tack vare Monicas och Joakims vilja att förklara och förmedla kunskap.”

Josefin 32 år